Samsung DW60M6050BB/EO, integroitava astianpesukone, 14 astiastoa, 60 cm

529,95 

Osta tuote

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Sisäänrakennettujen astianpesukoneiden etupaneeli ei sisälly toimitukseen. Kuva on havainnollistava!

Monipuolinen aterinkori
Monipuolinen kolmas kori antaa erillisen tilan astianpesukoneen yläosassa aterimille sekä muille pienille ja kevyille keittiövälineille. Ne ovat siellä erillään ja puhdistuvat siten tehokkaasti.
Helppo korkeussäätö
Astianpesukoneen sisustuksen korkeutta voidaan säätää kätevästi niin, että yläkoria voidaan korottaa tai laskea vivulla. Yläkoria nostamalla saa lisää tilaa alakoriin, johon mahtuu erikokoisia lautasia ja vuokia, tarjoiluastioita tai kattiloita. Yläkoria laskemalla saa lisätilaa korkeille laseille.
Puolen koneellisen pesu
Koneen täyttymistä ei tarvitse enää odottaa. Puolen koneellisen pesuasetus antaa joustavuutta, koska silloin voidaan täyttää vain koneen alaosa. Se säästää aikaa ja energiaa, kun astianpesukonetta voidaan käyttää sen ollessa puolillaan.

Hygieeninen vaihtoehto
Voit huuhdella tiskit korkeammassa lämpötilassa niin, että viimeinen huuhtelu on jopa 70˚C asteessa ja tulos on hygieenisempi. Sopii erityisen hyvin kaikkiin talouksiin, joissa on pieniä lapsia tai allergikkoja.

Pikaohjelma (60 min)
Pikaohjelma pesee astiat 60 minuutissa. Se sopii täydellisesti, kun astiat eivät vaadi intensiivistä puhdistusta ja puhdistettavana on vaikkapa mukeja, laseja, aterimia ja illallislautasia. Tällä vaihtoehdolla koko pesu- ja kuivausohjelma kestää vain 60 minuuttia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung DW60M6050BB/EO, integroitava astianpesukone, 14 astiastoa, 60 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *