Maitoallergia testi

24,95 

Maitoallergian itsetesti (lehmänmaitoproteiini)
Helppo testaus kotona
Vastaus muutamassa minuutissa
CE-merkitty
Maitoallergiatestimme havaitsee verestä korkeat vasta-ainepitoisuudet (IgE), jotka liittyvät erityisesti maitoproteiiniallergiaan.

Huomautus: Quicktest-maitoallergiatestillä ei tehdä diagnoosia, vaan se antaa indikaation. Ota aina yhteyttä lääkäriin kliinistä tutkimusta ja diagnoosia varten.

Kuvaus

Testaa, jos kärsit maitoallergiasta
Lehmänmaitoallergia on yksi yleisimmistä ruoka-aineallergioista, ja se voi vaikuttaa merkittävästi allergisen henkilön elämänlaatuun. Allergia on yleisintä lapsilla, ja 75-90 prosenttia tapauksista ilmenee ensimmäisen elinkuukauden aikana. On kuitenkin huomattava, että lehmänmaitoallergiaa esiintyy myös vanhemmissa ikäryhmissä. Maitoa ja maitopohjaisia proteiineja on monissa eri elintarvikkeissa, ja allergiatestaus on yksi ensimmäisistä askeleista elämänlaadun parantamiseksi.

Quicktest-maitoallergiatestillä saat nopean ja luotettavan vastauksen. Voit tehdä itsetestauksen kotona rauhassa. Helpolla sormenpistolla voidaan havaita kohonneita IgE-allergian vasta-aineita lehmänmaitoproteiinia vastaan. Korkea IgE-pitoisuus on varma merkki lehmänmaitoproteiiniallergiasta. Jotta testi olisi luotettava, on kuitenkin tärkeää, että sinulla on ollut oireita aiemmin tai että sinulla on oireita. Normaali IgE-taso ei voi sulkea pois mahdollisuutta, että sinulle kehittyy tulevaisuudessa allergioita. Joillakin henkilöillä voi olla kohonnut spesifisen IgE:n taso ilman maitoproteiiniallergian oireita, joskus voi esiintyä lievää pahoinvointia, toisissa tapauksissa voi esiintyä vakavampaa pahoinvointia.

Lehmänmaitoallergian oireet
Lehmänmaitoallergia tarkoittaa, että olet allerginen yhdelle tai useammalle maidon proteiinille. Lehmänmaitoallergia voi ilmetä moninaisin oirein, ja on tavallista, että oireita on useita samanaikaisesti. Joitakin yleisiä oireita ovat vatsakipu, ripuli, oksentelu, veri ulosteessa, lievä painonnousu, ruokahaluttomuus, huulten ja kasvojen turpoaminen, nokkosihottuma ja/tai ekseema. Useimmilla lehmänmaitoallergikoilla on samanaikaisesti useita oireita.

Julkaisutiedot

Faktatarkistettu 2022-08-09
Laillistettu Lääkäri
Laillistettu Sairaanhoitaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maitoallergia testi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *