Yhteensä: 0,00 
Yhteensä: 0,00 

Espressokone Delonghi Dinamica ECAM350.55B, musta

679,95 

Osta tuote

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

De’Longhin uuden Dinamica sarjan kahviautomaatti on muotoilultaan ja toimivuudeltaan taattua italialaista laatua. Kosketuspaneelin selkeä LCD -tekstinäyttö on helppo käyttää ja suosikkikahvisi valmistat vain nappia painamalla.

De’Longhi ja täydellisen maitokahvin salaisuus! De’Longhin uniikki LatteCrema -järjestelmä takaa täydellisen maitokahvin ja luo ylellisen kahvinautinnon kiireiseenkin päivään. Nautit kermaisen Cappuccinosi tai Caffelatten täydellisellä vaahdolla ja aina oikean lämpöisenä viimeiseen pisaraan asti. Integroitava maitokannu on erittäin helppo ja nopea käyttää. Maitokannun vaahtosäätimestä voit valita vaahdon tiheyden mieleiseksesi. Automaattinen pesuohjelma puhdistaa maitokannun ja sen voi käytön jälkeen laittaa takaisin jääkaappiin.

Sinua varten laitteeseen on valmiiksi esiasetettu laaja valikoima peruskahveja. Tavallinen kahvi, Espresso, Cappucino, Latte Macchiato, pitkä kahvi, Doppio+, Ristretto, pitkä Espresso, Flat White ja Caffelatte ovat vain napinpainalluksen takana. MyMenu -toiminnon avulla voit määritellä kahvin vahvuuden, pituuden ja maidon määrän oman makusi mukaiseksi ja saat itsellesi täydellisen kahvin joka kerta.

Ylellinen sisäänrakennettu kahvimylly jauhaa pavut valintasi mukaan ja laitteessa voi käyttää myös valmiiksi jauhettua kahvia. Dinamica on kompaktin kokoinen ja käytännöllinen, vesisäiliön täyttö ja sakkasäiliön tyhjennys tehdään koneen edestä käsin. Italiassa suunniteltu ja valmistettu Dinamica on kaunis katsoa ja helppo käyttää.

Esiasetetut ohjelmat: Tavallinen kahvi, Espresso, pitkä Espresso, Doppio+, Ristretto, Cappucino, Latte Macchiato, Flat White ja Caffelatte
MyMenu –toiminnolla määrittelet juuri itsellesi sopivat asetukset
Kosketuspaneelin selkeä LCD –tekstinäyttö
Sisäänrakennettu säädettävä kahvimylly
De’Longhin uniikki LatteCrema -järjestelmä takaa täydellisen maitokahvin ja luo ylellisen kahvinautinnon kiireenkin keskellä
Selkeä kosketuspaneeli tekstinäytöllä
Paine: 15 baria
Energialuokka: A+
Energiansäästötoiminto
Integroitavan maitokannun tilavuus 0,6l
Säädettävä annostelusuutin
Papusäiliön tilavuus 300g
Irrotettava ja pestävä uutinyksikkö
Irrotettava ja konepestävä tippa-alusta
Kompakti koko (mm) 236l x 429s x 348k
Paino 9,5kg
Teho 1450W
Jännite V~Hz: 220/240~50/60
Helposti irrotettava ja täytettävä vesisäiliö 1,8l
Kalkinpoisto-ohjelma
Automaattinen huuhteluohjelma
Voidaan käyttää papujen lisäksi valmiiksi jauhettua kahvia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Espressokone Delonghi Dinamica ECAM350.55B, musta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *