Borrelioosi testi

21,95 

Borrelioosi testi
Punkin purema?

Borreliainfektion testi
Helppo testaus kotona
Vastaus muutamassa minuutissa
CE-merkitty
Borrelioositestimme havaitsee IgM (Immunoglobuliini M) -vasta-aineen, jota elimistö tuottaa borrelioositartunnan aikana. IgM vasta-aineet Borrelia-tautia vastaan ilmaantuvat 2-4 viikon kuluttua punkin puremasta.

Hoitamaton borrelioosi voi levitä hermostoon, aivoihin, sydämeen, ihoon ja niveliin. Koska borrelioosi on bakteeri-infektio, tarvitaan lääkärin määräämää antibioottihoitoa. Jos borrelioosia hoidetaan varhaisessa vaiheessa, tartunnan leviäminen estyy ja voit toipua täysin ilman komplikaatioita.

Kuvaus

Testaa itsesi borrelioosin varalta
Onko punkki purrut sinua ja oletko huolissasi siitä, että sinulla saattaa olla borrelioosi? Quicktestin Borrelioositesti antaa nopean vastauksen ja suuren todennäköisyyden siihen, onko sinulla borrelioosi vai ei. Testimme osoittaa IgM-vasta-aineen (Immunoglobuliini M), jota elimistö tuottaa borrelioositartunnan torjumiseksi.

Punkin puremat ja borrelioosi
Borrelioosi on bakteerin aiheuttama punkin levittämä tauti. Se alkaa usein ihottumalla ja punaisella renkaalla pureman ympärillä, mutta ei aina. Saatat myös saada kuumetta, päänsärkyä ja lihas- tai nivelkipuja. Infektio-oireiden lisäksi voi esiintyä pahoinvointia, laihtumista, kipua käsissä, jaloissa, niskassa tai selässä tai tilapäistä kasvojen halvaantumista. Borrelioosia ei voi ehkäistä rokotteella, mutta se on hoidettavissa. Hoitamaton borrelioosi voi levitä elimistössä ja aiheuttaa vakavia seurauksia.

Miksi minun pitäisi testata borrelioosia?
Borrelioosia voi olla vaikea havaita punkin puremasta; jotkut ihmiset eivät edes tiedä, että heitä on purtu. Oireet ilmaantuvat yleensä kahdesta kuuteen viikon kuluttua punkin puremasta. Joskus se voi kestää jopa kolme kuukautta. Oireet ovat melko yleisiä, ja vain kahdella kolmasosalla borrelioosia sairastavilla on punainen rengas tai punoitus pureman ympärillä. Nämä potilaat saavat yleensä nopeasti hoitoa. Jos sinulla on kuitenkin hajanaisempia oireita, jotka eivät ole kovin näkyviä, voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin infektio edes havaitaan. Positiivinen borrelioositesti (olet saanut borrelioosibakteerin tartunnan) tarkoittaa, että voit hakeutua hoitoon ja saada oikeaa hoitoa helpommin ja nopeammin. Tämä on tärkeää, koska borrelioosi voi aiheuttaa vakavia komplikaatioita. Jos epäilet tai tiedät, että punkki on purrut sinua, ja olet huolissasi borrelioosista, itsetesti voi hälventää pelkosi.

Julkaisutiedot
Faktatarkistettu 2022-06-12
Laillistettu Lääkäri
Laillistettu Sairaanhoitaja

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Borrelioosi testi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *