Terveystestit

Nyt sinun on mahdollista testata itsesi edullisesti kotona. Esimerkiksi keliakiatesti maksaa vain 19,95€. Havaitsematon gluteeniyliherkkyys voi aiheuttaa ohutsuolen limakalvoille vaurioita, jotka heikentävät eri ravintoaineiden imeytymistä ja voivat johtaa ravitsemuksellisiin puutoksiin ja terveysongelmiin. Jos testi antaa positiivisen tuloksen, on hyvä syy mennä lääkäriin lisätutkimuksia ja diagnoosia varten.

Miten testi toimii ja miten se otetaan?

Quicktestin Gluteenitestillä voit selvittää 10 minuutissa, onko sinulla gluteeniyliherkkyys. Gluteenitestin mukana tulee näytteenottosetti kotikäyttöön, ja testi tehdään ottamalla verta sormenpäähän pistämällä. Testi osoittaa kudostransglutaminaasi IgA -vasta-aineita, jotka liittyvät suoraan gluteeniyliherkkyyteen/keliakiaan. Testi on erittäin turvallinen. Huomautus: Jos olet jättänyt gluteenin pois ruokavaliostasi ja noudatat gluteenitonta ruokavaliota, on olemassa riski, että testitulos on negatiivinen, vaikka sinulla on gluteeniyliherkkyys. Jos noudatat gluteenitonta ruokavaliota, on suositeltavaa syödä vähintään yksi ateria päivässä 14 päivän ajan ennen testiä, jotta saat luotettavamman testituloksen.

Verinäyte

Keliakia testi

Keliakia testi

Keliakiatesti (gluteeniyliherkkyys)
Helppo testaus kotona
Vastaus muutamassa minuutissa
CE-merkitty
Gluteenitestimme havaitsee IgA-vasta-aineita, jotka liittyvät suoraan keliakiaa/gluteeniyliherkkyyteen.

Havaitsematon gluteeniyliherkkyys voi aiheuttaa ohutsuolen limakalvoille vaurioita, jotka heikentävät eri ravintoaineiden imeytymistä ja voivat johtaa ravitsemuksellisiin puutoksiin ja terveysongelmiin. Jos testi antaa positiivisen tuloksen, on hyvä syy mennä lääkäriin lisätutkimuksia ja diagnoosia varten.

19,95 €

Osta nyt

Luotettavuus

Testimme ovat varmoja. Luotettavuuden määrittelemisessä on tärkeää ymmärtää, että kun IVD-testejä valmistetaan, testilaboratorio olettaa käyttäjän tekevän virheitä – siis esimerkiksi lukevan testituloksen välittömästi eikä vaaditun ajan jälkeen, lukevan sen liian myöhään, käyttävän liian vähän virtsaa tai verta tai testin näyttävän positiivista, vaikka se on negatiivinen (tämä on tärkeä piirre, josta kerromme lisää vähän edempänä). Tästä huolimatta meidän testiemme tulokset ovat noin 94–100 % oikeita.

Väärä positiivinen tai väärä negatiivinen tulos

Pahinta, mitä alallamme voi olla, on väärä negatiivinen. Se tarkoittaa, että testi näyttää negatiivista tulosta, vaikka sen pitäisi näyttää positiivista. Tämä on erityisen vaarallista tiettyjen testien, kuten borrelioosin, kilpirauhasen, eturauhasen jne kohdalla.

Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että meidän testimme on kalibroitu näyttämään mieluummin väärää positiivista kuin väärää negatiivista.

Kaikki tesit löytyvät quictest.fi sivulta